top of page

Despre Noi

SC Elenic Cargo SRL  este o societate de transport ,  tanara,  ce a fost infiintata in 2011, ca raspuns la cerintele pietei in ceea ce priveste transportul rutier de marfa. Am castigat respectul clientilor nostri prin serviciile de calitate pe care le oferim.

Serviciile oferite:

  • transport international in toata europa

  • transport intern

  • transport specializat ADR

Pentru ca stim ca in transport cel mai important activ este timpul, iar timpul inseamna bani, ne straduim sa ajungem intotdeauna in timp util la destinatie.Si de aceea incercam sa oferim clientilor nostri  :

 

 

 

 

 

 

 

Rapiditate :

Daca este nevoie va putem pune la dispozitie camioane cu dublu echipaj pentru ca marfa d-vtra sa ajunga in cel mai scurt timp posibil.

Siguranta :

Oferim servicii de transport de cea mai inalta calitate,monitorizare GPS si bineinteles asigurare de marfa in valoare de 1.500.000 euro/eveniment.

Seriozitate :

Incercam mereu sa obtinem un feedback din partea clientul fata de calitatea serviciilor oferite de noi,ne mandrim sa spunem ca nu avem incidente de transport pana la momentul de fata

Disponibilitate :

Compania noastra dispune de o flota mare de autocamioane, reusind astfel sa preluam si sa livram mereu marfa dumneavoastra la timp.

bottom of page